Handelsbetingelser

Bestilling
Når du handler hos egoscreen.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende. Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail

Betaling
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse. Hos egoscreen.dk kan du betale med følgende kort: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express. Vi tilbyder også betaling via din Apple konto og Google konto.

Fortrolighed
egoscreen.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom. I forbindelse med dit besøg på egoscreen.dk hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. For yderligere info, se vores privatlivs politik særskilt her forneden.

Ved køb på egoscteen.dk accepterer du også vores vilkår vedr. Leverings politik, vores garanti  og privatlivs politik.