FAQ

Her finder du de mest stillede spørgsmål der er vedr Trio skærme. Skulle du mod forventning have andre spørgsmål der ikke er listet her kan du skrive til via vores kontakt formular som du finder her.

JA! TRIO kan arbejde med Mac OS, Windows, Linux og Chrome!

Højreklik på dit skrivebord, mens TRIO er tilsluttet, og vælg "Display Setting". Klik på rullemenuen "Duplicate these displays". Når rullemenuen åbnes, skal du vælge “Udvid disse skærme”. Klik derefter på "Anvend". Nu er du i udvidelsestilstand.

Sæt din skærm i, gå til “Systemindstillinger - Display-arrangement”, fjern markeringen i feltet “Spejlskærme”. For brugere af Catalina, der bruger USB A-port, skal du downloade driveren, men ikke DisplayLink Manager-appen, hvis du vil bruge din skærm på venstre side.

Sørg for, at USB-kablet tilsluttes til den korrekte USB-port på TRIO Max. Sørg for, at den er tilsluttet porten med en FYLDT CIRKEL, ikke porten med POWER STIK.

Gå til skærmindstillinger, og vælg "landskab vendt" under skærmretning.

Hvis du er en Catalina-bruger, der bruger USB A-porten, skal du downloade den nyeste DisplayLink-driver, men ikke DisplayLink Manager-appen.

TRIO og TRIO MAX er kompatible med Windows, Mac, Linux, Chrome, Android og Nintendo Switch.

Du skal købe 2 Trio Max. Den kommer med klemmemekanismen, der giver dig mulighed for at klippe to TRIO Max sammen til i alt tre skærme.