Erhverv

I en verden hvor dagens konkurrence parameter er hurtig omstilling og effektive processer er det helt oplagt at benytte sig af Trio skærme. VI her hos egoscreen.dk tilbyder salg til erhverv, hvor du kan tilbyde dine medarbejder at arbejde mere effektivt og opnå en bedre arbejdsglæde ved at tilbyde dem de rigtige arbejdes værktøjer.  I de her Covid-19 tider hvor mange er tvunget til at arbejde hjemmefra på deres bærbare enheder er det endnu vigtigt at bevare fokus på produktiviteten og glæden, og det kan du nemt opnå med at tilbyde dem en ekstra skærm.

Der er undersøgelser der viser at folk som arbejder med mere end en skærm øger produktiviteten med 42% og reducering af fejl helt op til 20%*. Allerede i dag er folk vant til at arbejde med 2 skærme på deres sædvanlig kontor. Hvorfor ikke tilbyde det samme derhjemme til en pris der er til at overkomme?

Hvad med dine kørende konsulenter som er på farten og ude hos kunderne som nu kan yde en bedre kunde oplevelse når dine kørende medarbejder enten besøger kunder/firma og kan vise indhold fra deres bærbar? Det vil skabe glæde både hos medarbejderen og kunden, som nu ikke skal læne sig helt op af dine medarbejder for at se på hans/hendes skærm. De kan nu vise indholdet blot ved at vende skærmen mod kunden og bevare den sikre afstand.

Skriv til os allerede i dag på info@egoscreen.dk og få et godt tilbud.

* Jon Peddie Research, University of Utah and NEC